3 Aralık 2020 |

Telafi ve Mazeret Sınavları Hakkında

Uzaktan yapılan vize sınavları sırasında sorun yaşayan öğrencilerimizin telafi sınavı talep formunu doldurarak zuhal.durmus@hku.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Telafi sınavı talep formuna buradan erişebilirsiniz. Mazeret sınavı ise sağlık problemleri sebebiyle sisteme hiç giriş yapmamış öğrencilerimiz içindir. Mazeret sınav formu doldurularak zuhal.durmus@hku.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Mazeret formuna https://ftr.hku.edu.tr/formlar-ve-dilekceler/ adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

II. ve III. Sınıf Öğrencilerin Sınav Tarihleri Hakkında

Uygulamalı derslerimiz için daha önce alınan Akademik Kurul kararına istinaden; Güz döneminin ilk 7 haftasında teorik bölümleri işlenen FTR203 Fizyoterapide Ölçme ve Değerlendirme, FTR225 Manipulatif Tedavi Yöntemleri I, FTR205 Elektroterapi I, FTR305 Sporda Fizyoterapi, FTR309 Kardiyopulmoner Rehabilitasyon I, FTR307 Nörolojik Rehabilitasyon, FTR347 Nörofizyolojik Yaklaşımlar I derslerinin final sınavları bahar döneminin 7. haftasında yapılacaktır. Bu derslerin […]