II. ve III. Sınıf Öğrencilerin Sınav Tarihleri Hakkında | Fizyoterapi ve Rehabilitasyon | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

II. ve III. Sınıf Öğrencilerin Sınav Tarihleri Hakkında

Uygulamalı derslerimiz için daha önce alınan Akademik Kurul kararına istinaden;

Güz döneminin ilk 7 haftasında teorik bölümleri işlenen FTR203 Fizyoterapide Ölçme ve Değerlendirme, FTR225 Manipulatif Tedavi Yöntemleri I, FTR205 Elektroterapi I, FTR305 Sporda Fizyoterapi, FTR309 Kardiyopulmoner Rehabilitasyon I, FTR307 Nörolojik Rehabilitasyon, FTR347 Nörofizyolojik Yaklaşımlar I derslerinin final sınavları bahar döneminin 7. haftasında yapılacaktır. Bu derslerin güz döneminde işlenen teorik ders kayıtlarına öğrencilerimiz bahar döneminde sınavdan 1 hafta önce sistemden erişebilecektir.

Güz döneminin 8-14. haftalarında teorik bölümleri işlenen FTR204 Egzersiz veTedavi Prensipleri, FTR232 Manipulatif Tedavi Yöntemleri II, FTR242 Elektroterapi II, FTR306 Ortopedik Rehabilitasyon, FTR310 Kardiyopulmoner Rehabilitasyon, FTR314 Pediyatrik Rehabilitasyon, FTR324 Nörofizyolojik Yaklaşımlar II derslerinin vize sınavları bahar döneminin 8. haftasında, final sınavları ise bahar dönemi final haftasında gerçekleştirilecektir. Bu derslerin güz döneminde işlenen teorik ders kayıtlarına öğrencilerimiz bahar döneminde sınavdan 1 hafta önce sistemden erişebilecektir.

Bu derslerin dışında kalan derslerimizin vize ve final sınavları kendi dönemlerine ait zamanlarda yapılacaktır.