Adölesan İdiopatik Skolyoz: Gaziantep | Fizyoterapi ve Rehabilitasyon | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON

Adölesan İdiopatik Skolyoz: Gaziantep

Adölesan İdiopatik Skolyoz: Gaziantep

  • Tarih & Saat:
    • Nisan 19 - 20, 2024
    • 09:00
  • Yer:

    Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi

  • İletişim bilgileri:

Türü Ulusal Kongre
Ad Adölesan İdiopatik Skolyoz: Gaziantep
Düzenleyen Kongre Başkanı

Prof. Dr. Yavuz YAKUT

Sekreterya

Dr. Öğretim Üyesi Tuğba GÖNEN

Dr. Öğretim Üyesi Merve KARATEL

Organizasyon Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve FTR Uygulama ve Araştırma Merkezi

Dil Türkçe
Açıklama
Değerli Meslektaşlarım,
Günümüzde artan sayıda ve oranda görülen adölesan idiopatik skolyozda, güncel bilgileri ve gelişimleri tartışmak ve paylaşımda bulunmak amacıyla Hasan Kalyoncu Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından 19-20 Nisan 2024 tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleştirilecek olan “Adölesan İdiopatik Skolyoz: Gaziantep” kongresine sizleri davet etmekten mutluluk ve onur duyarız.
Kongre kapsamında 05 Nisan 2024 tarihine kadar skolyozkongre24@gmail.com adresinden bildiri kabulü yapılacak ve sunulan bildiriler ULAKBİM-TR dizininde de yer alan “Journal of Exercise Therapy and Rehabilitation – JETR” dergisinde yayınlanacaktır.
Kongreye katılım ücretsiz olup kontenjan sınırlıdır. Kongre programı ve bildiri koşulları hakkında detaylı bilgi almak için skolyozkongre24@gmail.com adresine mail atabilir, bölümümüz web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Birincisini Gaziantep’te ve izleyen kongreleri başka şehirlerde yapmayı planladığımız doğa dostu kongremizde sizleri görmekten mutluluk duyacağız.

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Yavuz YAKUT

 

Kongre kayıt linkimize aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
Bilimsel programa ulaşmak için tıklayınız.

Etkinliğe katıl

2024-4-19 09:00 2024-4-20 Europe/London Adölesan İdiopatik Skolyoz: Gaziantep Türü Ulusal Kongre Ad Adölesan İdiopatik Skolyoz: Gaziantep Düzenleyen Kongre Başkanı Prof. Dr. Yavuz YAKUT Sekreterya Dr. Öğretim Üyesi Tuğba GÖNEN Dr. Öğretim Üyesi Merve KARATEL Organizasyon Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve FTR Uygulama ve Araştırma Merkezi Dil Türkçe Açıklama Değerli Meslektaşlarım, Günümüzde artan sayıda ve oranda görülen adölesan […] Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
×
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.
×