Yatay- Dikey Geçiş Öğrencilerinin Dikkatine | Fizyoterapi ve Rehabilitasyon | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Yatay- Dikey Geçiş Öğrencilerinin Dikkatine

2019-2020 Güz dönemi yatay ve dikey geçiş öğrencilerinin Ders Seçimleri Arş. Gör. Tuğba BADAT hoca ile elden yapılacaktır. Yatay Geçiş Öğrencilerimizin Ders seçimleri 23-24 Eylül 2019 (Pazartesi-Salı) günleri saat 09.00-17.00 saatleri arasında , Dikey Geçiş Öğrencilerimizin Ders Seçimleri 26-27 Eylül 2019 (Perşembe-Cuma) saat 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olup belirtilen tarih ve saat aralıklarının dışında ilgili öğrencilerin ders seçimleri yapılmayacaktır.
NOT: Yatay ve dikey geçiş öğrencilerinin ders seçimleri danışman kontrolünde elden yapılacağı için hiç bir öğrencimizin sistemden ders seçimi yapmaması gerekmektedir.