FTR002 kodlu Engellide Fiziksel Aktivite ve Spor II Vize Ödev Duyurusu Hk. | Fizyoterapi ve Rehabilitasyon | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

FTR002 kodlu Engellide Fiziksel Aktivite ve Spor II Vize Ödev Duyurusu Hk.

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ

FTR002 ENGELLİDE FİZİKSEL AKTİVİTE VE SPOR II DERSİ VİZE

ÖDEV DUYURUSU

Vize ödevi: 06. 02. 2023 tarihinde yaşanan ve birçok şehrimizi etkileyen deprem felaketinde dezavantajlı grubu oluşturan engelli bireyler ve rehabilitasyon süreçleri (bedensel-zihinsel-psikolojik) bizler için çok önemlidir.
FTR002 kodlu Engellide Fiziksel Aktivite ve Spor II dersi kapsamında deprem gibi doğal afet sonrası engelli bireylerin rehabilitasyon süreçleri ile ilgili güncel literatür taranarak 1 makale seçilmelidir. Seçilmiş olan makalenin özeti Word dosyası olarak 2 sayfayı geçmeyecek şekilde özetlenmeli ve hem makalenin orijinali hem de Word dosyası (zip halinde) OYS sistemine yüklenmelidir. Bununla birlikte ilgili dersin öğretim elemanına mail atılmalıdır. Ödev detaylarına 1. ders video kaydından ulaşılabilmektedir. Video kaydı elinde olmayan öğrenciler tarafıma mail atabilirler.

!!!!! OYS sistemine yüklenmeyen sadece mail atılan ödevler dikkate alınmayacaktır !!!!!

Ödev ile ilgili sorularınız için mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Ders Sorumlu hocası: Dr. Öğr. Üyesi Tuğba GÖNEN tugba.badat@hku.edu.tr

ÖDEV SON TESLİM TARİHİ – 28.04.23 SAAT 12.00