FTR001 Engellide Fiziksel Aktivite ve Spor I Final Ödevi Hk. | Fizyoterapi ve Rehabilitasyon | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

FTR001 Engellide Fiziksel Aktivite ve Spor I Final Ödevi Hk.

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ

FTR001 ENGELLİDE FİZİKSEL AKTİVİTE VE SPOR I DERSİ

Final ödevi: Her bir öğrencinin engellilerin ve ailelerinin sorunları üzerine araştırma yapmaları istenilecektir. Öğrenci üniversite de ki kendi bölümü çerçevesinde, engellilerde tespit ettiği sorunların neler olduğu ve bu sorunları gidermek için ne tür yaptırımların gerekli olabileceğini ne tür değişiklikler ve olanaklar ile engelli ve ailesine yardımcı olunabileceğini, engellilerin fiziksel aktivitesini artırmak için neler gerektiğini hazırlamasını istiyoruz. Dosyalarınızı en az 2 en fazla 4 sayfa olacak şekilde 12 punto, Times New Roman karekteri ile word dosyası olarak ilgili ders hocasına elden teslim etmeniz gerekmektedir.

Ödev son teslim tarihi 13 Ocak 2023.

Ders Sorumlu hocası: Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Gönen (tugba.badat@hku.edu.tr)