Engellide Fiziksel Aktivite ve Spor I - Sağlıkta Proje Yönetimi I | Fizyoterapi ve Rehabilitasyon | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Engellide Fiziksel Aktivite ve Spor I – Sağlıkta Proje Yönetimi I

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ

SAĞLIKTA PROJE YÖNETİMİ 1 VE ENGELLİDE FİZİKSEL AKTİVİTE 1 DERSLERİ İÇİN DUYURU

Bu serbest seçmeli dersler kapsamında üniversite öğrencilerinde sağlığın korunması ve geliştirilmesi amacıyla planlanmış bir değerlendirmeye katılmanız istenmektedir.

Oys sistem üzerinden Sağlıkta Proje yöntemi dersi Cumartesi saat 11.30, Engellide Fiziksel Aktivite dersi 16.00 ‘da sorularınızı yanıtlamak ve tabloların takibine yönelik bilgilendirme için yapılacak olup katılım zorunlu değildir.

Yapılması gerekenler

1. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDblbyxsF_a2x4bv_VSo_zDnLbB-kAw0JWPemXdmiEzrMJkg/viewform?usp=sf_link Adresinden paylaşılan form 1 kere olmak üzere doldurulacaktır.
    1. Burada yer alan adım sayısını kaydedebilmek için en az 1 haftalık ölçümün ortalaması ile elde edilen günlük ortalama değerin girilmesi önemlidir.

1. Haftalık olarak ekran görüntüleme bölümü girişleri ilgili linkte verilen dosya üzerinden 8 hafta süre ile doldurulacaktır.
    1. Excel dosyası girişleri sırasında dosyanın bilgisayara indirilmeden link üzerinden kaydedilmesi önemlidir. Aksi takdirde masaüstüne belgeyi indirerek yaptığınız girişler ortak dosyada gözükmeyecektir, online olarak doldurulması gerekmektedir.
    2. Girişler sırasında isminizin yanına takip eden haftaları yan yana girmeniz gerekmektedir. (Her parametrenin sonunda 1,2 gibi haftaları betimleyen rakamlar bulunmaktadır. 8 haftayı bu dönemde tamamlamanız gerekmektedir.) 8 kere giriş yapacağınız tabloya https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KpxVMUZ47fgiXRwgj96mcThBMaAIrpIAKvIsg0p3Etw/edit?usp=sharing adresinden erişebilirsiniz. 1 haftaya ait toplam süre istenen parametrelerin toplamı değil; telefonun verdiği haftalık toplam telefon kullanma süresidir.
    3. Aynı zamanda ekran verilere ait 8 haftalık görüntü tek bir zip dosyası şeklinde mail yolu ile gönderilecek ve oys sisteme öğrenci tarafından yüklenecektir.

1. Final ödevi için uzaktan eğitim (distance education), akıllı telefon bağımlılığı (smart phone addiction) ve fiziksel aktivite (physical activity) anahtar kelimelerini içeren bir makale mail yolu ile gönderilecek ve sisteme pdf dosyası olarak yüklenecektir.
  2. Ders ile ilgili duyuruları ftr.hku.edu.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Sağlıkta Proje Yönetimi                                                                Engellide Fiziksel Aktivite ve Spor

Dr. Öğr. Üyesi Deniz KOCAMAZ                                                             Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur TUNCER

Arş. Gör. Tuba MADEN                                                                            Arş. Gör. Tuğba BADAT GÖNEN

deniz.erdankocamaz@hku.edu.tr                                                         aysenur.tuncer@hku.edu.tr