Fizyoterapi ve Rehabilitasyon | Hasan Kalyoncu Üniversitesi | Gaziantep

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON

FOTOĞRAF GALERİSİ

Duyurular

FTR008 Yaşam Boyu Öğrenme II Bütünleme Sınavı Hk.

FTR008 Yaşam Boyu Öğrenme II dersinden bütünleme sınavına girecek olan öğrencilerin 03.06.2024 tarihinde dersin sorumlu öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba GÖNEN’e tugba.badat@hku.edu.tr mail adresi üzerinden ulaşmaları gerekmektedir. Bütünleme ödevi ile ilgili bilgi ulaşan öğrenciler ile mail üzerinden paylaşılacaktır.

NEFES VE SAĞLIKLI YAŞAM II DERSİ BÜTÜNLEME ÖDEVİ HAKKINDA

Sevgili öğrencileri Nefes ve Sağlıklı Yaşam II Dersi Bütünleme Ödevi yönergesi ve teslime dair bilgiler için ödev yönergesini okuyunuz.

Nefes ve Sağlıklı Yaşam II Dersinin Final Ödevi Hk.

Nefes ve Sağlıklı Yaşam II dersinin final ödev yönergesi için tıklayınız.

Nefes ve Sağlıklı Yaşam Dersi Hk.

Nefes ve Sağlıklı Yaşam dersi 29 Nisan 2024 tarihinde ders günü ders saatinde işlenecek olup final sınavı yerine geçecek ödev verilecektir. Tüm öğrencilerin eksiksiz katılımı gerekmektedir.

FTR008 Yaşam Boyu Öğrenme II Dersi Hk.

FTR008 Yaşam Boyu Öğrenme II dersi 16.04.2024 tarihinde (Salı günü ders saatinde) yapılacaktır. Dersi alan tüm öğrencilerin final ödevlerini öğrenebilmesi ve dersin yükümlülüğünü yerine getirmiş olması için belirtilen gün ve saatte derslikte hazır bulunmalıdır.

Tanıtım Filmi

Bölüm tanıtım broşürü için tıklayınız.

Bölüm tanıtım sunumu için tıklayınız.

Akreditasyon

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz, Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK) tarafından 5 yıl süre ile akredite edilmiştir.