HASAN KALYONCU
ÜNİVERSİTESİ

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

II. ve III. SINIF YAZ STAJINA İLİŞKİN !!

Yayın Tarihi: 09.01.2017

LinkedIn'de Paylaş
III. sınıf yaz stajına çıkacak öğrencilerin, yaz stajı yapacağı kuruma aşağıdaki belgeyi onaylatıp II. dönemin başında okula teslim etmesi gerekiyor.
Yİne dönem başında gelirken; ikametgah getirmeleri gerekiyor.
Gittiğiniz kurumlarda sigortanın okulumuz tarafından karşılanacağı ve kurum tarafından hiç bir ücret talep edilmeyeceği vurgulanması gereken hususlar arasında.

Gaziantep Üniversite Hastanesinde staj yapacak arkadaşların, zorunlu staj belgesini doldurmalarına ihtiyaç şu an için yoktur. Sadece ikametgahlarını II. dönemin başına hazırlamalrı gerekmektedir.

Bazı kurumlar aşağıdaki evrak haricinde okuldan üst yazı istemekte; bunun için III. sınıf danışmanlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Zorunlu staj belgesinden 3 nüsha alınmalı ve staj yapılacak kurumdan onaylatılarak fotoğraflı haliyle, II. DÖNEMİN BAŞINDA okula teslim edilmelidir. Zorunlu staj belgesi için tıklayınız.