Kanser Ve Fiziksel Aktivite Semineri | Fizyoterapi ve Rehabilitasyon | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Kanser Ve Fiziksel Aktivite Semineri

HKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, FTR bölümünün Türkiye fizyoterapistler derneği ile iş birliği içinde düzenlediği “Kanser ve Fiziksel Aktivite” seminerimiz gerçekleşti. Seminer TFD il temsilcisi Uzm. Fzt. İbrahim KÜÇÜKCAN’ın konuşmasıyla başlayarak ”Yapabilirim!” sloganından bahsedildi. ”Vücudumuzda neler oluyor?” başlığıyla hastalara bilgi veren Arş. Gör. Elif DİNLER’in konuşmasından sonra Yrd. Doç. Deniz KOCAMAZ hastalarımıza uygulamalı olarak günlük yapılabilecek egzersizlerden bahsetti. Gaziantep Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden Arş. Gör. Bahar AYBERK ise Solunum Fizyoterapisinin Kanserdeki yeri ve önemini öğrencilerimize, fizoterapistlere ve hastalara aktardı. Seminer sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanımız Prof. Dr. Kezban BAYRAMLAR’ın konuşmasıyla sona erdi.