Erasmus Öğrenci Hareketliliği Programi | Fizyoterapi ve Rehabilitasyon | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Erasmus Öğrenci Hareketliliği Programi

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinden Gizem Taş ve Baran Yalçınege, Erasmus Öğrenci Hareketliliği Programı kapsamında, anlaşmalarını bölüm koordinatörü Öğr.Gör.Begümhan Turhan aracılığıyla yaptıkları Polonya’nın Lodz kentinde bulunan Centrum Medyczne Szpital Sw.Rodziny Fizik Tedavi Kliniği’nde 3 ay süre ile staj yapmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizin staj hareketliliğinin tüm öğrencilerimize örnek teşkil etmesini ve başarılarının devamını diliyoruz. Bu süreçte öğrencilerimize destek veren başta Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Tamer Yılmaz olmak üzere,  Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Zerrin Pelin ve Erasmus Ofis çalışanlarımız Irene Itria ve Seda Maraşlı’ya teşekkür ederiz.

Prof.Dr.Kezban Bayramlar
                                                                                                                                                                                                             Sağlık Bilimleri Yüksekokul Müdürü