Doçentlik Sinavi | Fizyoterapi ve Rehabilitasyon | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Doçentlik Sinavi

Doçentlik Sınavı
4 Nisan 2016 tarihinde Hasan kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde yapılan Doçentlik sınavına; Marmara Üniversitesinden Prof. Dr. Ufuk Yurdalan, Kırıkkale Üniversitesinden Prof. Dr. Arzu Daşkapan, Pamukkale Üniversitesinden Prof. Dr. Nesrin Yağcı, Dokuz Eylül Üniversitesinden  Prof. Dr. Bayram Ünver ve Üniversitemizden Prof. Dr. Kezban Bayramlar jüri  olarak katılmıştır. Üç doçent adayının katıldığı sınav başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır.
Yapılan sınav sonucunda, Naciye Vardar Yağlı, Melda Sağlam ve Zeliha Özlem Yürük doçent unvanını almışlardır.

Doçentlik Sinavi

Doçentlik Sınavı